Nazilli Ayna Gazetesi

Yenipazar Paşaköy halı sahası ışık saçıyor

Yenipazar Paşaköy halı sahası ışık saçıyor
312
03 Ağustos 2023 - 9:37

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde bulunan Paşaköy halı sahasında ışıklandırma çalışmaları tamamlandı.

Aydın’da sporun tabana yayılması ve yaygınlaştırılması amacıyla il genelindeki spor altyapısı, güçlendirilmeye devam ediyor. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde bir yandan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin rahatlıkla yapılabileceği modern spor tesisleri ve alanlarının yapımı da aralıksız devam ederken, Yenipazar ilçesinde hizmet vermeye başlayan Paşaköy halı sahasında ışıklandırma çalışmaları tamamlandı.

Çalışmalar hakkında Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Yenipazar Paşaköy halı sahamızın ışıklandırması yapıldı. Atölye ustalarımızın el emeği, Yenipazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile yurt personelimizin çabalarıyla gençlerimize ışık saçıyoruz. Sahamız, geleceğin sporcularını ağırlamaya hazır” ifadeleri yer aldı.(İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER