Nazilli Ayna Gazetesi

İHH NAZİLLİ TEMSİLCİLERİ KAYMAKAM ARISOY’U ZİYARET ETTİ

İHH NAZİLLİ TEMSİLCİLERİ KAYMAKAM ARISOY’U ZİYARET ETTİ
187
25 Nisan 2024 - 14:58

İHH Nazilli Temsilciliği yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’u makamında ziyaret etti. Yurt içi ve yurt dışında yaptıkları çalışmalar hakkında genel bilgilendirme yaptıklarını belirten İHH Nazilli Temsilcisi Ömer Taşkıran, Ramazan ayı boyunca Nazilli ve çevresinde yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdiklerini, 150 çocuğun bayram sevinçlerine ortak oldukları ve 3 parçadan oluşan bayramlıklarını çocuklara teslim ettiklerini ayrıca 100 e yakın Ramazan yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ve son olarak İsrail işgali altındaki Filistin e 210.000 TL nakdî yardım gönderdikleri bilgisini de paylaştıklarını ifade etti…
bu nezaket ziyaretinde Kaymakam Sn. Sedat Sırrı ARISOY’ un ilgisinden de memnun kaldıklarını ve kendilerine de bu ilgilerinden dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER