Nazilli Ayna Gazetesi

KUYUCAK’TA TAEKWONDO RÜZGARI ESTİ

KUYUCAK’TA TAEKWONDO RÜZGARI ESTİ
374
11 Mart 2024 - 14:40

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde düzenlenen Minikler Taekwondo Turnuvası’nda 11 ilden gelen minik sporcular mücadele etti.

Kuyucak Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvaya İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Tğm. Kadir Karaduman, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Bacaksız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karadağ, vatandaşlar ve 11 ilden gelen sporcular katıldı. Seremoninin ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan turnuvada açılış konuşması yapan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Bacaksız, turnuvanın düzenlenmesinde büyük destek veren herkese teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi de konuşmasında turnuvaya katılan minik sporculara başarı dileyerek çok özel bir spor olan Taekwondo’nun gelişimlerinde de büyük rol oynayacağını belirtti. Konuşmaların ardından müsabakalara geçildi. 2 gün süren turnuva süresince minik sporcuların büyük mücadelesine sahne olan salonda seyirciler de büyük heyecan yaşadı. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER