Nazilli Ayna Gazetesi

PROTOKOL’DEN NAZ NAZ’A TAM DESTEK

PROTOKOL’DEN NAZ NAZ’A TAM DESTEK
869
13 Mayıs 2019 - 14:43

Nazilli Protokolü ve Nazilli Belediyespor Tazen Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Kulüp Başkanı Özgen Türker, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Nazilli Belediyesi Başkan Yardımcıları Kadir Mutlu ve Mert Öreroğlu, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

15 Mayıs Çarşamba günü Nazilli şehir stadında oynanacak 2.lige yükselme play-off 2. karşılaşması olan Ergene Velimeşespor maçı öncesinde İftar yemeğinde buluşan Naz Naz’a ilk destek İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük’ ten geldi. Futbolcular ile kısa bir konuşma yapan Küçük, tüm ekibe oynanacak olan E. Velimeşespor maçında güvendiğini belirterek; “Sizlere inancımız tamdır. İlk karşılaşmada yaşadığımız kazanın tekrarının yaşanmayacağını düşünüyorum. İçinizde geçmiş kariyeri çok iyi olan ve gelecek kariyeri de çok iyi olacak olan futbolcu arkadaşlarımız var. Biz bugüne kadar sizler için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Geçtiğimiz süreçte bazı sıkıntılar oldu ve bu sıkıntılar giderilmeye çalışılıyor. Şuan ki yönetim, Yeni belediye başkanımız ile birlikte Belediye Başkan yardımcımız bu konuda özverili ve tutarlı bir şekilde gidiyorlar. Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu Nazilli Belediyespor için en büyük güvencelerimizden bir tanesi. Kendisi bugüne kadar futbol camiasının her kademesinde bulunmuş çeşitli görevler almış birisi ve her konuya yaklaşımı ılımlı ve akıcı davranıyor ve bu şekilde sizlerle birlikte çok büyük başarılara imza atılacağını düşünüyorum. Velimeşe ile oynanan ilk karşılaşmayı tribünden izleyen biri olarak yanımızda olan herkes maçın nasıl böyle sonuçlandığını bizlere sordular ve bizde onlara anlatmaya çalıştık. Ancak o insanlara en güzel cevabı verecek olan sizlersiniz. Üzerinizde büyük bir yük var ve size güvenen insanları mahcup etmeyeceğinizi düşünüyorum. Ahmet hocamız başta olmak üzere tüm yardımcı hocalarımıza ekibimize teşekkür etmek istiyorum. Sezon başından beri herkes sizlerle özveriyle çalıştı, emek sarf etti. Takımımızın almış olduğu her puan, attığı her gol, kazandığı her maç helaldir. Her maça çıkıp aslanla gibi mücadele ettiniz. Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşmada da sizin nasıl futbolcular olduğunuzu, nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu, nasıl bir duruşunuz olduğunu herkese göstermeniz gerekiyor. Ben şahsım adına sizlere sonuna kadar güveniyorum. Bu gruptan şampiyonlukla çıkması gereken takım sizdiniz ama olmadı bazı problemler yaşandı konsantrasyon eksikliği oldu ancak o günler geride kaldı. Önümüzde çok önemli bir 90 dakika bizleri bekliyor. Biz hepinizi seviyor ve sizlere güveniyoruz. Çarşamba günüde sahada herkese en güzel cevabı vereceğinize inancım tam. Bugüne kadar vermiş olduğunuz emekleri, size emek verenlerin emeğini boşa harcamayın.” dedi.

Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu’da iftar yemeğinde futbolcular ile bir konuşma yaptı. “Yaklaşık 1,5 aydır sizlerle birlikte bugüne kadar geldik ve önce inanmamız lazım diyerek sözlerine başlayan Mutlu’’ Biz sizlere inanıyor güveniyoruz. Bugüne kadar sizlere vermiş olduğumuz tüm sözleri tutmaya çalıştık, sizlere destek olmaya çalıştık. Ve elimizden geldiğince yanınızda olacağız. Cuma günü sizlere destek olmaya geldik ancak o güne kadar izlemiş olduğum belki de sezonun en kötü oynadığımız maçıydı. Ama 2-0 kaybederek biz rövanşı almayı hak ettik. Ben kendi adıma konuşayım bu zamana kadar futbolun her kademesinde bulundum görev aldım. Futboldan az biraz bilgimiz var ise eğer Çarşamba günü oynanacak 2. Karşılaşma bizim açımızdan 3 de olur 4 de olur 5 de olur. Ama önce motivasyon lazım, önce inanmak lazım. Sezonu şampiyon takımın oyuncusu olarak bitirmek var. Herkesin geleceğine önemli bir katkı sağlayacak bu durumu değerlendirmelisiniz. Koskoca sezonu buraya kadar getirip 1 mağlubiyetle elenmek hiç de iyi bir durum değil. Bunu hak etmiyorsunuz. İyi geçen bir sezonun ardından bu maçı kaybetmek hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu maçı alıp finale gitmeliyiz. Nazilli sporu seven bir yer, Nazilli spor halkımız için vazgeçilmez bir oluşum.
Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan başta olmak üzere tüm ekibi Nazilli’yi seven herkes hiçbir zaman kulübümüzü sahipsiz bırakmayacak. Beraber olduğumuz bu güne kadar Maddi Manevi desteğimiz devam etti ve önümüzdeki süreçte de devam edecek. Çarşamba günü kazanmakta var kaybetmekte var biz sizlere sonuna kadar güveniyoruz karşılaşma ne olursa olsun önümüzdeki yıl takımımızı bozmadan takviyelerle devam etmek istiyoruz. Takımda çok farklı arkadaşlığınız çok iyi bir birlikteliğiniz var. Bu arkadaşlık ve beraberliğin ise ben Çarşamba günü sahaya da yansıyacağını düşünüyorum. Sizlere inanan güvenen finale adımızı yazdırıp bir üst lige çıkacağımızı düşünen birçok insan var ancak onların değil bizim inanmamız lazım. Biz Sizleri mutlu etmek için var gücümüzle çalışıyoruz, sizden de önümüzdeki 90 dakikanın finalini yapmanızı bizi mutlu etmenizi istiyoruz.” dedi.

Kulüp Başkanı Özgen Türker’de yaptığı konuşmada “365 gün ruh halimiz aynı olmayabilir. Sonuçta hepimiz insanız robot değiliz. Bana göre sezonun kötü oynama hakkını Velimeşe de tamamladık. Çarşamba günü biz onları yenecek güçteyiz ve sizlere inancımız tam. Bunu geçen günde söyledim yine söylüyorum bunu kimse unutmamalı biz buraya Görkem’in kaçırdığı penaltı ile değil attığı gollerle geldik, Polat’ın kırmızı kart görmesi ile değil. Hepimizin gelmiş olduğumuz bu yere kadar büyük katkısı var. Ben canı yürekten inanıyorum sizlere güveniyorum. Biz tam konsantrasyonla sahaya çıktığımızda, saha içinde herkes birbirine yardımcı olursa, mücadele edersek finale kalacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar çok emek verdiniz. Evet, biz bir maçla elenecek takım değiliz. Belki dünyanın sonu değil ama bugüne kadar yapmış olduğunuz her şey ile sonuna kadar şampiyonluğu hak ediyorsunuz.” dedi

Teknik Direktör Ahmet Yavuz’da başta İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük başta olmak üzere herkese teşekkür ettiğini ifade ederken, “Daha önümüzde final öncesi 90 dakikamız var. Play-off süreci Velimeşe de değil Nazilli de bitecek. Bununda nasıl biteceğini futbolcu kardeşlerim hepimize Çarşamba günü saat 16.00’da gösterecekler. Ben onlara sonuna kadar güveniyorum.’’ Dedi.

Son olarak da futbolcular adına konuşma yapan takım kaptanı Zafer Özden, “Bugün gerçekleştirilen bu birliktelik için herkese teşekkür ederiz. Bizim iyi bir takım olduğumuzu herkes biliyor bu camiada. Yeter ki inanalım. Verdiğimiz emekler boşa gitmesin. Bize pes etmek yakışmaz. Allah’ın izniyle de inanıyorum yapmamız gerekenin farkındayız ve bunu yapacağız. ‘’dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER