Nazilli Ayna Gazetesi

Potanın Efeleri Ted Ankara’yı Dize Getirdi

Potanın Efeleri Ted Ankara’yı Dize Getirdi
907
25 Ocak 2020 - 20:56
Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, ligin 15. haftasında evinde ağırladığı TED Ankara Kolejliler takımını 63-60’lık skor ile devirmeyi başardı.

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde zirve takibini sürdüren Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, ligin 15. haftasında TED Ankara Kolejliler takımını ağırladı.

Mutlak galibiyet parolası ile parkeye çıkan Potanın Efeleri maça iyi başladı. Başabaş bir mücadeleye sahne olan ilk çeyreği Potanın Efeleri 17-13 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de iyi bir performans sergileyen Potanın Efeleri soyunma odasına 33-31 önde gitti. 3. çeyrekte savunmada aksaklık yaşayan Potanın Efeleri 4. çeyreğe 41-47 geride girdi.

SON PERİYOT MÜTHİŞ BİR MÜCADELEYE SAHNE OLDU

Liderlik için mücadele veren TED Ankara Kolejliler 4. çeyreğin son 3 dakikasına maçı önde götürdü. Maçın bitimine 3 dakika kala Arif Erhan’ın attığı 3 sayılık basket ile öne öne geçen Potanın Efeleri taraftarında maça ortak olmasıyla maçı 63-60 kazandı. Maç sonu taraftarı ile adeta bütünleşen Potanın Efeleri galibiyet fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER