Nazilli Ayna Gazetesi

NEGBirDer ÜYELERİ YEMEKTE BULUŞTU

NEGBirDer ÜYELERİ YEMEKTE BULUŞTU
1.809
18 Ekim 2019 - 10:17

Nazilli’de sosyal medya üzerinden kurulan ve sonra dernekleşen Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği üyeleri düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Sosyal medya üzerinden önce Nazilli Esnafları olarak kurulan, geçtiğimiz Mart ayında dernekleşen, kurulduğu günden beri adından sıkça söz ettiren Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği, üyeleri ile birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yaklaşık 50 üyenin katıldığı toplantı önce yemek programı ile başladı. Sonrasında yönetim kurulu üyesi Ebubekir Kuzu’nun yaptığı sunum ile üyelere derneğin amacı, neden kurulduğu, kurulduğundan bugüne neler yapıldığı, bundan sonra neler yapılabileceği ve bazı üyelerin tanıtım görselleri gösterildi.

“DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Katılım gösteren bütün üyelere teşekkür eden dernek başkanı Meltem Tuğral “Bizi burada yalnız bırakmadığınız ve bize vakit ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bizim için iyi bir başlangıç oldu. Biz bir arada oldukça, birbirimize sahip çıktıkça daha güçlü olacağız.” İfadelerini kullandı. Toplantı fotoğraf çekimi ile sona erdi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER