Nazilli Ayna Gazetesi

SARI CİVCİLER BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ OLACAK

SARI CİVCİLER BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ OLACAK
212
08 Nisan 2024 - 12:09

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ramazan Bayramı süresince ‘sarı civciv’lerin ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi otobüsleri 10, 11 ve 12 Nisan tarihlerinde ücretsiz olarak vatandaşların hizmetinde olacak. Bayramların birlik ve beraberlik duygularını perçinlediğini ifade eden Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nda sevdikleriyle vakit geçirebilmeleri için bizler bayramda da çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sevdikleriyle buluşabilmeleri için bu bayramda da otobüslerimiz ücretsiz olacak hizmet verecek. Tüm vatandaşlarımıza şimdiden mutlu bayramlar dileriz” dedi.

Vatandaşların ‘sarı civciv’lerin hareket saatlerine Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden ulaşabilecekleri belirtildi. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER