Nazilli Ayna Gazetesi

Nazillili Genç İlk Albümünü Çıkardı

Nazillili Genç İlk Albümünü Çıkardı
851
06 Mart 2021 - 10:28
Nazilli’de doğan 28 yaşındaki rapçi genç Mehmet Çelik, ilk MONOLOG isimli resmi albümünü çıkardı.

Albüm 05.03.2021 de tüm dijital platformlarda satışa başladı ve aynı gün albümün ZİFİRİ şarkısının klibi Türkiye’nin en büyük YouTube kanalı NETD platformunda yayınlandı.

Albümün ilk klibi ZİFİRİ’nin Sözü: Mehmet Çelik, Müzik: Erkan Ertanır, Klip yönetmeni: Seyit Ercan, Yard. Yön: Fatih Ozan, Cast: Araf Kopuz.

Albümde bir de Türkçe Rap’in önde gelen isimlerinden FlowArt, Can Göksel, Kurşun, Narkoz, Toprak Kardeşler, Sirmc, Erdem Alp Sezer ve Oyuncu Halit Erman Ersoy ile düetler bulunmakta.

Mehmet Çelik kimdir?

Nazilli’de doğan Mehmet Çelik, 5 yaşında babasının hayatını kaybetmesinin ardından müzik dinlemeye kendini adapte etmiştir. Daha sonra Nazilli lisesinde okurken sevdiği ve merakla takip ettiği hiphop müziğini üretimine devam etmek için kendi home studiosunu kurmuştur. Nazilli’de ve Ege bölgesinde de birçok festival ve konsere hem ön grup hem de ana sanatçı olarak çıkmıştır. İstanbul’da medya eğitimi aldıktan sonra Uçankuş TV ve acun medya (Dominik) gibi birçok sektörde önemli firmalarda görevini yerine getirmiş halen medya işi yapmaktadır.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER