Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ BELEDİYESPOR’DAN YAZILI AÇIKLAMA

NAZİLLİ BELEDİYESPOR’DAN YAZILI AÇIKLAMA
540
19 Haziran 2023 - 17:39

Nazilli Belediyespor, sosyal medya aracılığıyla yazılı açıklama yayınladı.

Yayınladığı açıklamada, Nazilli Belediyespor’a iş adamlarından veya spor camiasından önde gelen isimlerden Cuma gününe kadar yönetime talip olunması beklendi. Aksi halde başvuru yapan 9 firma ile görüşeceklerini belirtti.

Yazılı açıklama şu şekildedir;

Sevgili Nazilli Belediyespor camiası,

Zorlu bir dönemde göreve gelen Yönetim Kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirmiş ve bugün itibariyle görev dağılımımızı yaparak görevimize başlamış bulunmaktayız.

İlk toplantımızda öncelikle görev dağılımı ardından da kulübümüzün mali konularını gündeme aldık. Kulübümüzün borç-alacak durumlarını görüşmemizin ardından son günlerde spor kamuoyunu yakından ilgilendiren Kulüp Yönetiminin devri konusu da görüşülmüştür. Yönetim Kurulu olarak aldığımız kararı daha sonra da Belediye Başkanımız sayın Kürşat Engin Özcan’a da bildirerek kendisine düşüncelerimizi aktardık.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligi’nde mücadele eden Nazilli Belediyespor’umuzun yönetimine talip olmak isteyen mevcut üyelerimiz arasından Yönetim Kurulu oluşturarak mücadele vermek isteyen işadamlarımız veyahut spor camiamızın önde gelen isimlerinden bir grup varsa Cuma gününe kadar yönetime talip olduklarını belirtmeleri, görüşmeleri gerçekleştirmelerini istiyoruz. Kongrede aday olmalarını beklerdik ama kapalı kapılar ardında değil, sosyal medya mesajlarıyla değil, basın yoluyla değil, bizzat yönetim kurulumuz ile görüşüp bu konuda talip olduklarını belirtmelerini istiyoruz.

Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu’na ilçemizden Cuma gününe kadar talip olan olmadığı takdirde ise başvuruda bulunan 9 firma ile Yönetim Kurulu olarak görüşmelere başlayacağımızı belirtmek isteriz. Kulübün hem ekonomik sürdürebilirliği hem de kulübün geleceği için bu kararın olması gerektiğini belirtmek isteriz.

Camiamızı yaşanan süreçlerle ilgili şeffaf bir şekilde bilgilendireceğimizi belirtmek isteriz. Kulübün değerlerini koruyan ve şartları belirlenmiş bir anlaşma yaparak taraftarımızın özlediği başarılara yelken açmasına vesile olmak istiyoruz. Bu süreç içerisinde siyasi bir düşünce ile yeni gelecek veya talip olacak yönetime engel olunacağı tarzında bir yaklaşımın düşünülmemesini isteriz. Çünkü Nazilli Belediyespor, siyaset üstü bir oluşum ve yapıdır. Bizler de bu yapının ilelebet yaşaması ve sürdürülebilir olması için elimizden geleni yapmak isteriz.

Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER