Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ BELEDİYESPOR KENETLENİYOR

NAZİLLİ BELEDİYESPOR KENETLENİYOR
1.090
21 Ocak 2020 - 12:44
Son dört maçtır galibiyeti yüzü görmeyen ve maddi sıkıntılarla boğuşan Nazilli Belediyespor’da bütün camia Kelkit Belediyespor maçı öncesi kenetleniyor.

Sezon başında lige orta sıraları hedefleyerek başlayan ve müthiş bir hava yakalayarak ligin ilk devresini ikinci sıra bitiren Nazilli Belediyespor, son 4 maçtır galibiyete hasret kaldı. Maddi imkansızlıklar ile boğuşan Naz-Naz devre arası transfer yasağını açamadığı gibi iki tanede oyuncu ile yollarını ayırdı.

Bu sıkıntılı ortamda ligin ikinci devresine de evinde Muğlaspor mağlubiyeti ile başlayan Nazilli Belediyespor deplasmanda da Batman Petrolspor’a son dakika da boyun eğdi.

TARAFTAR, FUTBOLCULAR VE ÇALIŞANLAR KENETLENDİ

Önümüzdeki Pazar günü ligin ikinci yarısına iyi bir giriş yapan Kelkit Belediyespor’u evinde ağırlayacak olan Nazilli Belediyespor camiası adeta kenetlendi. Takım kaptanı Zafer Özden’in kendi sosyal medya hesabından yaptığı “Savaşta her zaman çoklar değil, azlar, inananlar kazanır. Ayağa kalkma vakti.” paylaşımı ile başlayan bir nevi kenetlenmeye Sedat Cengiz, “Yola ikna edilmişlerle değil, inanmışlarla çıkılır. Yüreği olan bizledir, olmayana yol orda”, Oğuzhan Türkmen, “Onurlu, gururlu zaferler kazanmak için her şeyini ortaya koyma vakti, kalkın ayağa umutlarımız için SAVAŞMA zamanı. Tarih korkakları değil cesurları yazar.” Kulüp malzemecisi Ercan Özada, “İnanmak, sizi kalkış rampasından fırlatacak olan ateşleme düğmesidir. Başarmış olanlar, yenilgiye uğramamış olanlar değil, her türlü yenilgiye rağmen hiç vazgeçmemiş olanlardır.” diyerek destek verdi. Bu paylaşımlara başta Alem Gençlik Grubu olmak üzere taraftarlarda destek verdi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER