Nazilli Ayna Gazetesi

NAZ-NAZ ERBAA’YI RAHAT GEÇTİ

NAZ-NAZ ERBAA’YI RAHAT GEÇTİ
624
17 Mart 2019 - 17:22

Nazilli Belediyespor 27. Hafta mücadelesinde evinde Erbaaspor’u ağırladı ve maçı 3-1 kazandı.

Nazilli Belediyespor maça iyi başladı. Dakika 13’te Yasin sağ kanatta topla buluştu ve içeri doğru katetti. Harika bir ara pasla ceza sahasında Buğra’yı topla buluşturdu. Buğra kaleye paralel yerden orta açtı ve Görkem boş kaleye topu yuvarladı. Takımını 1-0 öne geçirdi.
Dakikalar 38’i gösterdiğinde orta sahadan Sergen’in derin topunda Said Can topla buluştu. Said Can’ın ara topunda ceza sahasında topla buluşan Yasin düzgün bir vuruşla kalecinin üstünden topu ağlarla buluşturdu ve durumu 2-0’a getirdi. İlk yarı bu skorla bitti.
İkinci yarıya baskılı başlayan Erbaaspor, dakika 50’de Hüseyin’in kullandığı köşe atışında Gürkan’ın kafa vuruşu ağlarla buluştu ve skor 2-1 oldu. Bu golden sonra kontrolü eline alan Nazilli Belediyespor 70. dakikada, oyuna sonradan giren Burak’ın sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topa Mert vurdu. Defanstan dönen topu tamamlayan Görkem kendisinin 2. takımının 3. golünü attı. Maç bu skorla tamamlandı.

Nazilli Belediyespor bu skorla, lider Hekimoğlu Trabzon’un ve 2. sıradaki Nevşehir Belediyespor’un berabere kalarak puan kaybettiği haftada puanını 50 ye yükselterek liderle puan farkını 2 ye indirdi ve 2. sıraya yükseldi.

Stad: Nazilli Şehir Stadı
Hakemler: Yusuf Ziya Gündüz, Aydın Karasavuran, Caner Kurt
Nazilli Belediyespor; Zekeriya Topayan (**), Polat Güren (**) Hasan Küçük (**), Görkem Bitin (***) Dk. 79 Recep Berk Elitez (*), Buğra Temel (**) Dk. 65 Zafer Ozden (**) Said Can Açıkalın (**), Sergen Piçinciol (**), Yasin Dülger (***)Dk. 68 Burak Özbakır (**), Onur Karakabak (**), Aykut Sarıdoğan (**), Mert Çapar (**)
Erbaaspor; Cantuğ Temel (*), Hüseyin Yıldız (*) Dk. 72 Ogün Aytac Yavuz (*), Bilal Kılıç (*)  Dk 33 Gürkan Arslan (**), Ahmet Tuna Akıl (*), Rıdvan Gökçe (*), Mehmet Tatlı (*), Berk Kal (*), Serkan Doğan  (*), Yunus Ünsal (*) Dk. 77 Reha Kurt (*), Mehmet Demirözü (*), Berat Eyüpoğlu (*)
Goller; Dk. 13, Dk. 70 Görkem Bitin, Dk. 38 Yasin Dülger, (Nazilli Belediyespor) Dk. 50 Gürkan Arslan (Erbaaspor)
Sarı Kartlar; Dk. 68 Yasin Dülger, Dk. 90 Aykut Sarıdoğan (Nazilli Belediyespor) Dk. 81 Ogün Aytaç Yavuz (Erbaaspor)

(Abdülkadir GÖKÇE)

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER