Nazilli Ayna Gazetesi

KOCABAŞ’IN KALEMİNDEN

KOCABAŞ’IN KALEMİNDEN
3.937
14 Eylül 2019 - 15:34

Uzun yıllardır neden Türk sporunu geliştiremiyoruz konusu birçok spor yorumcusu, gazeteciler, eski sporcular, siyasetçiler gündemine almış ve kendilerince bu konuyla ilgili tahlil yapmıştır genel olarak tahlil edilen bu konun asıl sebebi ‘Sistemimizde yanlışlık var’ olmuştur genel geçer olan bu sorunun üstesine az sayıda nitelikli insanlar gitmiştir.

Fakat unutulan Antrenörler var sistemin içerisinde sistemi değiştirecek olan antrenörler var.

Amatör spor külüperinde çok yaşanan ve birçok spor piyasasında yaşanan oyuncuya verilen değerin veya paranın yarısını alamayan antrenörler var!

İstediğimiz kadar sistem değiştirelim isteğimiz kadar formül üretelim eğer biz elimizin altındaki antrenörlerimize destek ve hak ettiği ücreti veremiyorsak sporcuları ve birçok dış faktörü antrenörlerin üstünde görüp gereken değeri veremiyorsak  ‘Çok çalış ama az iste’ mantığını süreklilik haline getirip antrenörlerin hevesini, çalışmasını, mesleğine bağlılığını, üretkenliğine mani oluyorsak sistem mi değersiz antrenörler mi diye bir kere daha konuyu derinlemesine incelemek de fayda var.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER