Nazilli Ayna Gazetesi

İNCEDAL “TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

İNCEDAL “TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”
774
16 Ekim 2019 - 18:33

Nazilli Belediyespor’da yönetim ve futbolcular, hafta sonu oynanacak Diyarbekirspor maçı öncesi basınla bir araya geldi. Kendi sahalarında oynayacakları maç için taraftara çağrıda bulunan İncedal, “Çok çetin bir lig ve muhteşem bir taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bu takımımızı, çocuklarımızı ne olursa olsun desteklesinler” dedi.

Nazilli Belediyespor Yıldırım Demirören Spor Tesisleri’nde, Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu, Teknik Direktör Yavuz İncedal, Kaptan Aziz Kızılgün, Sergen Piçinciol ve Sedat Cengiz, ligin güçlü ekiplerinden Diyarbekirspor maçı öncesinde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, siyah beyazlı taraftarların hafta sonu tribünleri doldurarak takımı desteklemeleri istendi.

“HAFTADA 3 MAÇ ZORDU”

İncedal, son üç karşılaşmaları olan Bayrampaşa, Soma ve Darıca maçlarını değerlendirdi. Zorlu periyottan geçtiklerini belirten İncedal, “Haftada 3 maç zordu. Oyuncularımızda bir yorgunluk oluştu. Süreci sakatlık anlamında kazasız geçtik. Mental bir sıkıntımız oldu ama normale döndük. Hedeflediğimiz yerlere ulaşmak için çalışmalara başladık. Darıca ve Soma maçında çok gol pozisyon kaçırdık. Üçüncü bölgede daha çok çalışacağız. İstatistiklerimiz iyi. Bizim takımın oyun anlayışı, takım oyunu sadece birine bağlı değiliz. Son 2 maç haricinde pozisyonları değerlendirdik. Takımda sadece santrfordan beklemiyoruz ve diğer pozisyonlarda gol atıyor. İstatistik olarak dengeli gidiyoruz. Az gol yiyoruz ve 13 gol attık. Pozisyona çok giriyoruz ama 2 maçtır değerlendiremiyoruz” diye konuştu.

“MUHTEŞEM BİR TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Ligin zorlu ve çetin takımlardan oluştuğunu dile getiren İncedal, taraftarların haftalık kötü sonuçlara aldırış etmemesini istedi. İncedal, “Ligin her hafta akışı değişebilir. Kazanacağınız bir maçla en tepeyi elde edebiliyorsunuz. Önemli olan istikrarlı gitmek. Çok çetin bir lig ve muhteşem bir taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bu takımımızı, çocuklarımızı ne olursa olsun desteklesinler” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ HER ZAMAN YUKARIDA OLMAK”

Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu, zirveden kopmadıklarını ifade ederek, “Takım ruhunu sahaya yansıtıyoruz. Üzerine koyarak gidiyoruz. Zorlu fikstürden çok iyi çıktık ama daha iyisi olabilirdi Nazilli büyük bir camia. Hedefimiz her zaman yukarıda olmak. Başarılı olmak için yola çıktık ve şu anki durumdan çok memnunuz. Diyarbekirspor maçında taraftarın desteğine ihtiyaç var. Takım taraftarın takımı. Sahibi onlar, sahip çıkacak da onlar. Gelip sahip çıkacaklar takıma. Taraftar olmadan bu iş olmaz. İnşallah daha iyi olacak. Uyumlu bir şekilde devam edeceğiz. Diyarbekir maçı çok önemli bir maç. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum. Liderliği geri alacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“DAHA İYİ BİR SERGEN OLACAK”

Sezon başında yaşadığı 2 sakatlık nedeniyle takıma geç dahil olan Sergen Piçinciol, durumunun iyi olduğunu belirtip forma yarışında iddialı olduğunu söyledi. Önümüzdeki süreçte tribünlerin daha iyi bir Sergen izleyeceklerini sözlerine ekledi.

“İYİ BİR EKİBİZ”

Kendi sahalarında oynayacakları Diyarbekirspor maçının zorlu geçeceğini ama kendilerinin de İyi bir ekip olduklarını ifade eden golcü Sedat Cengiz, “Taraftar desteğiyle birlikte kendi sahamızda maçı kazanmak istiyoruz. Attığım 5 golle lige iyi bir başlangıç yaptım. Goller motivasyonumu arttırdı. Performansımın daha iyi olacağına inanıyorum. İyi bir ekibiz, kendimize inanıyoruz. Hafta sonu 3 puanla sahadan ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“SON MAÇTAKİ HATALARI YAPMAYACAĞIZ”

Diyarbekirspor maçını kazanarak yeniden yukarılara tutunmak istediklerini dile getiren kaptan Aziz Kızılgün ise karşılaşmanın önemine vurgu yaptı. Kızılgün, hafta sonu oynanacak karşılaşmada son iki maçta yaptıkları hataları yapmayacaklarını dile getirdi.

Öte yandan Nazilli Belediyespor-Diyarbekirspor maçı 20 Ekim Pazar günü, saat 15.00’te Nazilli İlçe Stadı’nda oynanacak.

(Abdülkadir GÖKÇE)

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER