Nazilli Ayna Gazetesi

ESNAFGÜCÜ ARSLANLI’DAN ASLAN GİBİ BAŞLANGIÇ

ESNAFGÜCÜ ARSLANLI’DAN ASLAN GİBİ BAŞLANGIÇ
1.507
11 Aralık 2021 - 17:04
1. Amatör küme Nazilli bölgesi açılış haftasında Bozyurtspor’la karşı karşıya gelen Esnafgücü Arslanlıspor sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Birinci Amatör kümede mücadele eden, şampiyonluğun en büyük adaylarından Esnafgücü Arslanlıspor ligin açılış karşılaşmasında sahasında Bozyurtspor’u konuk etti. Maça istekli başlayan Yeşil-Beyazlılar dakika 20’de Emre Aydınalp’ın ara topunda kaleciyle karşı karşıya kalan Ayhan Altunkılıç topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikasında defansın arkasına atılan topta boş pozisyonda Emre Aydınalp düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

İkinci yarıya da istekli başlayan Esnafgücü Arslanlıspor birçok pozisyonda yararlanamadı. Dakikalar 90+5’i gösterdiğinde sonradan oyuna dahil olan Yunus Şahin’in ortasında arka direkte Hüseyin Kocaman vuruşu skoru tayin etti 3-0. Bu golün ardından maç sona erdi sezona müthiş bir galibiyetle başlayan Arslanlısporlu futbolcular büyük mutluluk yaşadı. Esnafgücü Arslanlıspor önümüzdeki hafta deplasmanda Yeşil Mahallespor’la karşılaşacak.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER