Nazilli Ayna Gazetesi

Çete Ayşe Klibinin Lansmanı Yapıldı

Çete Ayşe Klibinin Lansmanı Yapıldı
435
08 Mart 2021 - 17:28
Nazilli Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan Çete Ayşe klibinin lansman toplantısı Nazilli Belediye Tiyatro Salonunda gerçekleştirildi.

Nazilli Belediyesi’nin katkılarıyla ve Müzik Öğretmeni Sinan Develi’nin girişimleriyle hazırlanan, Çete Ayşe ‘Nazilli İçin Söyle Ege Türküleri 3’ Belediye Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen programla basına tanıtıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen lansman toplantısına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, siyasi parti temsilcileri, Çete Ayşe Klip Yönetmeni Sinan Develi, Çete Ayşe kitabının yazarı Sabahattin Burhan ve basın mensupları katıldı.

54 kişilik kadro ile hazırlanan klibin kentin tanıtımına büyük katkı sunacağının altını çizen Develi; ” Klipte bize desteğini esirgemeyen Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bu projeye katılanlar hiçbir maddi kazanç gözetmeksizin eserde ücretsiz ve gönüllü olarak yer almışlardır. Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen misafir sanatçılarında bulunduğu toplamda 24 solist, 28 enstrüman ve 2 halk oyuncusunun katılımıyla toplam 54 kişilik dev bir kadro ile proje sona erdi. Güzel bir çalışma oldu. Büyük bir kadroyla çok kısa sürede klibimizi gerçekleştirdik. Bizler çok beğendik umarım herkes çok beğenmiştir” ifadelerini kullandı.

Çete Ayşe klibinde emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Özcan; “Öncelikle tüm hanımefendilerin Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Hiçbir kadının maddi ve manevi şiddete maruz kalmadığı, eşit, özgür ve adil bir dünya diliyorum. Bu önemli günde Çete Ayşe’nin konu alındığı böylesine güzel bir çalışmayı sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. Çete Ayşe kitabının 28 yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu ifade eden Yazar Sabahattin Burhan; “Bugün çok duygulandım. Çete Ayşe’yi yazmaya başladığım zaman kimse bilmiyordu. Bu eser 28 yılın bir ürünüdür. Böyle güzellikleri düşünenlerden Allah razı olsun” sözlerini kaydetti.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER