Nazilli Ayna Gazetesi

AYDIN TARİHİNDE BİR İLK, NAZİLLİ’DE GERÇEKLEŞTİ

AYDIN TARİHİNDE BİR İLK, NAZİLLİ’DE GERÇEKLEŞTİ
848
25 Ocak 2020 - 16:50
Aydın tarihinde ilk defa gerçekleştirilen Kız Güreş Gelişim Kampı’na Nazilli ev sahipliği yapmaya başladı. Nazilli Güreş Salonu’nda başlayan programın açılışını Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker gerçekleştirdi.

Türkiye şampiyonasına hazırlanan Afyon Taşoluk Belediyespor, Kuyucak Belediyespor ve Nazilli Gençlik Spor’un güreşçi kızları, sömestr dönemini Nazilli Güreş Salonu’nda gerçekleştirilen Kız Güreş Gelişim Kampı’nda değerlendirecek.

Nazilli’de düzenlenen kampa katılan 30 güreşçi öğrenci, Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Ahmet Soner Erdoğan, Afyon Karahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Yakup Yağcı, Kuyucak Belediye Spor Güreş antrenörü Veli Eriş tarafından Türkiye şampiyonasına hazırlanacak.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”


Güreş salonuna gelerek kampa katılan öğrencileri izleyen Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, “Ata sporumuz olması sebebiyle erkek güreşinde iddialı bir ülkeyiz. Kızlarımızın da bu ata sporunda başarılar getirmesi diliyorum. Sizin gibi gençlerimizi bu sporun içerisinde görmekten sizlerin başarısını duymaktan gurur duyuyoruz. Kamp döneminin başarılı geçmesini temenni ediyoruz. Spordan vazgeçmeyin. Hayatının her noktasında spor olsun” şeklinde konuştu. “AMACIMIZ OLİMPİYATLAR”
Böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, “Amacımız gençlere güreş sporunu sevdirmek, millî ve kültürel değerlerimize sahip çıkmalarını sağlamak. Aynı zamanda kızlarımızı milli takıma olimpiyat şampiyonalarına hazırlamak. Şubat tatilini fırsat bilerek böyle bir kamp hazırladık. Kampımıza destek veren ilçe kaymakamımıza, gençlik ve spor il müdürümüze çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

————————————————————

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER