Nazilli Ayna Gazetesi

Arslanlıspor Artık Gücünü “ESNAF”tan Alacak; ESNAFGÜCÜ ARSLANLISPOR

Arslanlıspor Artık Gücünü “ESNAF”tan Alacak; ESNAFGÜCÜ ARSLANLISPOR
959
11 Eylül 2021 - 17:06
Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği ile Arslanlıspor futbol kulübü arasında yapılan protokolle güçler birleştirildi.

Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği amatör ligde Nazilli’yi temsil eden Arslanlıspor’a isim sponsoru oldu. Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği Yönetim Kurulunca alınan karar ile Nazilli’yi 1. Amatör kümede temsil eden Arslanlıspor ile yapılan protokolle Kulüp ismi Esnafgücü Arslanlıspor oldu.

Nazilli’de kurulduğu süre içinde gerek taraftar kitlesi gerekse elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren Arslanlıspor’a Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı derneğin isim sponsorluğunu dahilinde Dernek Başkanı Meltem Tuğral ile Arslanlıspor Kulüp Başkanı Hakan Tekeoğlu arasında yapılan protokolle kulüp isminin yeni sezonda Esnafgücü Arslanlıspor olarak kullanılması ve yayımlanması konusunda imzalar atıldı.

Yapılan protokolle amatör kulüplerinde yanına olmaya çalışacaklarını belirten NegBirDer Başkanı Meltem Tuğral, “Dernek olarak şehrimizin takımlarından Arslanlıspor’a destek olmak adına anlaşma imzaladık. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Esnafgücü Arslanlıspor’umuza da 1. Amatör Lig’te başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Desteklerin dolayı Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği’ne teşekkür eden Arslanlıspor Kulüp Başkanı Hakan Tekeoğlu’da, “Amatör kulüpler destek bulmakta zorlanıyor. Hele bu pandemi şartlarında daha da zorlanıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayıp destek olan başta Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği  Başkanı Meltem Tuğral olmak üzere, yönetim kuruluna ve dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER