Nazilli Ayna Gazetesi

ALEM GENÇLİKTEN DESTEK AÇIKLAMASI

ALEM GENÇLİKTEN DESTEK AÇIKLAMASI
1.424
06 Ocak 2020 - 13:52
Sezon başından beri maddi sıkıntılarla boğuşan Aydın’ın tek profesyonel takımı olan Nazilli Belediyespor taraftar gruplarından Alem Gençlik Grubu kulübe destek mesajı yayınladı.

Sezon başından beri maddi sıkıntılarla boğuşan Aydın’ın tek profesyonel takımı olan Nazilli Belediyespor taraftar gruplarından Alem Gençlik Grubu sosyal medya hesabında kulübe destek mesajı yayınladı.

Yönetime olan inançlarını dile getiren grup, yaptığı açıklamada “SEVDAMIZ NAZİLLİ’MİZE, Sevgili memleket sevdalıları, Nazilli tarihinin ilkelerini ve en iyilerini yaşatan taraftar grubu Alem Gençlik olarak bu sıkıntılı ve zorlu dönemlerde tüm herkesi sağ duyuya davet ediyoruz. Bizler de üst üste başarılar isteyip takımımızı güzel yerlerde görmek isteriz. Geçmiş dönemlerdeki gereksiz harcamalar ödenmeyen borçlar yani kısacası sorunlar ne yazık ki devam etmektedir. Yönetim bu problemlerle uğraşmakta olup bu süreci hep birlikte güzel şekilde atlatacağımıza inancımız tamdır. Gerekli eleştirileri biraz daha dikkatli şekilde hem mali açıdan hem de yeni yönetimi ve biz taraftarları da göz önüne alarak dile getirmeyi rica ediyoruz. İyi gün de herkes Nazillispor’lu olabilir. Biz hem iyi hem de kötü günler de buradayız. Umuyoruz en kısa zamanda bu sıkıntılı süreçler biter. Hep birlikte güzel günlere tanıklık ederiz. Saygılarımızla.” ifadeleri yer aldı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER