Nazilli Ayna Gazetesi

ZÜMRA NAZİLLİ GÖNÜLLERE TAHT KURDU

ZÜMRA NAZİLLİ GÖNÜLLERE TAHT KURDU
408
25 Nisan 2023 - 17:42

Gençlerin oluşturmuş olduğu Zümra Nazilli Topluluğu arife ve bayram gününde yaptıkları örnek davranışlarıyla takdir topladı.

Her sene geleneksel olarak bayramlarda eş, dost ve kendi aralarında topladıkları yardımlarla çocukların ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşların yüzlerini bu bayramda gülümsetti.

2020 yılında genç arkadaş grubunun kurduğu bir topluluk olan ve önce İlim Meclisi Nazilli adıyla başlayan ve geçtiğimiz günlerde Zümra Nazilli ismiyle tekrar canlanan bu ekip yaptıkları işlerle halk tarafından güzel tepkiler topluyor. Bu güzel topluluğun faaliyetleri, gelenek haline getirdikleri eş, dost, arkadaş ve kendi çevrelerinden topladıkları bağışlar ile bayramdan bayrama çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine dağıtım yaparak gönüllerde taht kuruyorlar.

Zümra Nazilli Topluluğu geçtiğimiz Ramazan Bayramı arifesinde Sümer Hacı Mustafa Efendizade KYK yurdunda konaklayan depremzede vatandaşlarımıza ve çocuklarına pamuk şeker dağıtımı ve maddi zarf dağıtımı yaptılar. Ardından Bayram namazı sonrası Nazilli Koca Camii’nde ve tüm Nazilli sokaklarında çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine maddi zarf dağıtımı yaptılar ve yine gönüllerde taht kurmayı başarıp yüzleri güldürmeyi başardı. Nazilli halkı tarafından güvenilen ve hafızalarda iyi izlenim bırakan bu gençler vatandaşlardan takdir ve dua topladı.

Zümra Nazilli’nin yaptıkları hayırları takip etmek için İnstagram’dan @zümranazilli hesabından takip edebilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER