Nazilli Ayna Gazetesi

Yüzügüler Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yüzügüler Son Yolculuğuna Uğurlandı
705
25 Eylül 2019 - 15:47

Eski Aydın Milletvekili ve eski Nazilli Belediye Başkanı Mehmet Yüzügüler Nazilli’de son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın siyasetinin duayen isimlerinden ve Nazilli’ye kazandırdıklarıyla unutulmazlar arasında yer alan Nazilli Belediyesi Eski Başkanı ve Eski Milletvekili Mehmet Yüzügüler son yolculuğuna uğurlandı. İzmir’de tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında hayatını kaybeden evli 2 çocuk babası Yüzügüler için Belediye Meydanı’nda cenaze töreni düzenlendi.
Nazilli Belediyesi önünde düzenlenen törene, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Ak Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Rıza Gönül, eski Adalet Bakanı Şakir Şeker, eski Gençlik ve Spor Bakanı Murat Başesgioğlu, eski Ak Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, eski MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, eski DSP Aydın Milletvekili Halit Dikmen, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar, iş adamları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Mehmet Yüzügüler’in Türk bayrağına sarılı tabutu tören mangasının omuzunda alana getirildi. Yüzügüler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Meydandaki resmi törenin ardından Koca Cami’de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınarak Eğriboyun Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Yüzügüler ailesi tören sırasında güçlükle ayakta durdu. Oğlu Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, kızı Aylin Yüzügüler ve torunları törene katılanların taziyelerini kabul etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER