Nazilli Ayna Gazetesi

YILIN İLK KARINI MOTORCULAR KARŞILADI

YILIN İLK KARINI MOTORCULAR KARŞILADI
306
20 Kasım 2023 - 13:04

Kar yağışının nadir görüldüğü illerin başında gelen Aydın’ın Efeler ilçesindeki Paşa Yaylası’na yılın ilk karı düşerken, yılın ilk karını off-road tutkunu motorcular karşıladı.

Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan soğuk hava ile beraber Aydın’ın yüksek kesimlerindeki bazı bölgelere de kar yağdı. Efeler’in en yüksek kesimi olan Paşa Yaylası’na ise yılın ilk karı düştü. Doğaseverlerin uğrak noktası olan Paşa Yaylası, yılın her mevsiminde vatandaşlar tarafından tercih edilirken, yoğun sis ile birlikte beyaza bürünen Paşa Yaylası’ndaki yılın ilk karını ise off-road tutkunu motorcular karşıladı. Aydınlı adrenalin tutkunu motorcular Paşa Yaylası’ndaki karın tadını çıkarırken, beyaz gelinliğini giyen Aydın manzarasının da tadını çıkarttı.

Her fırsatta Aydın’ın doğal güzelliklerini ziyaret ettiklerini ifade eden adrenalin tutkunu motorculardan Ahmet Telimgün; “Aydın, yılın her mevsimi doğal güzellikleriyle kendisine çeken bir yer. Biz doğasever motorcular da her fırsatta engebeli arazilerde sürüş yaparak, kentin doğal güzelliklerini keşfediyoruz. Bu hafta sonu da Paşa Yaylası’na çıktık. Havaların soğumasıyla birlikte yılın ilk karını burada karşılama fırsatı yakaladık” dedi. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER