Nazilli Ayna Gazetesi

YENİPAZAR’DA HAREKETLİ DAKİKALAR

YENİPAZAR’DA HAREKETLİ DAKİKALAR
860
10 Kasım 2023 - 11:15

Aydın’da uyuşturucu madde kuryeliği dahil çeşitli suçlardan sabıkası bulunan bir şahıs, fırıncının ekmek dağıtımı yaptığı aracı çalıp kaçtı. Servis yaptığı aracın yerinde olmadığını fark eden fırıncının ihbarı ile çalışma başlatan güvenlik güçleri, kamera kayıtlarını inceleyerek zanlıyı Yenipazar ilçesinde kıstırıp yakaladı.
Edinilen bilgiye göre; Koçarlı Cincin’de park halinde olan bir ekmek dağıtım aracı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Araç sahibinin ihbarı üzerine jandarma ile birlikte polis ekipleri de çalışma başlattı. Mobese kameralara çalınan plakayı tanımlayan güvenlik güçleri Koçarlı Cincin Köyü’nden çalınan aracın E-87 Karayolu’ndan Yenipazar ilçesine girdiğini tespit etti. Kamera kayıtlarından çalıntı araç içerisinde biri kadın 2 kişinin bulunduğunu tespit eden güvenlik güçleri, çalıntı aracı kullanan erkek şahsın uyuşturucu dahil pek çok suçtan sabıkası olduğunu belirledi.
Bunun üzerine çalıntı araçla birlikte şahsı takibe alan polis ve jandarma ekipleri Yenipazar’ın giriş ve çıkışlarını tuttu. Takip edilen şahıs yanındaki kadınla birlikte Yenipazar’da Sultanhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisi ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirilirken çalıntı araç sahibine teslim edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER