Nazilli Ayna Gazetesi

YENİ STADYUM PROJESİ BAKANLIK ONAYI BEKLİYOR

YENİ STADYUM PROJESİ BAKANLIK ONAYI BEKLİYOR
1.677
01 Aralık 2023 - 15:15

Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’de bulunan ve uzun yıllar birçok müsabakaya ev sahipliği yapan Adnan Menderes Stadyumu’nun, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkımı için harekete geçilirken, yeni stadyum için hazırlanan 2 proje de Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sunuldu.

Aydın’ın spor alanında simge yerlerinden olan ve bir dönem Aydınspor’un birinci lig maçlarına ev sahipliği yapan Adnan Menderes Stadyumu, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle bu sezon hizmet dışı bırakılırken, stadyumun akıbetiyle ilgili de düğmeye basıldı. Bu yıl sezon başından bu yana müsabakalara kapatılan stadyumun, yıkım işi için ihalesi gerçekleştirilirken, yapılacak yeni stadyumun yeri de merak konusu olmaya başladı. Yeni stadyumun mevcut yerine ve belirlenecek başka bir alana yapılması için 2 ayrı proje hazırlandı. Tamamlanan 2 ayrı projenin ise onay için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sunulduğu öğrenildi. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER