Nazilli Ayna Gazetesi

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU BAKIMA ALINDI

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU BAKIMA ALINDI
342
12 Eylül 2023 - 12:37

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Yüzme bilmeyen kalmasın’ projesi çerçevesinde Aydın’da binlerce gence ev sahipliği yapan Nazilli Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bakıma alındı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü vatandaşları spora yönlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi çerçevesinde Nazilli ilçesinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzu da binlerce gencin eğitimlerine ev sahipliği yaptı. Son 8 ayda 4 bin 89’u erkek, 3 bin 261’i kadın olmak üzere toplam 7 bin 350 kişiye yüzme eğitimlerinin verildiği, yüzme havuzu bakıma alındı. Havuzun güçlendirilerek yenilenmesi çalışmalarının ardından en kısa süre eğitimlerine devam edeceği öğrenildi.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Yüzme tutkunlarına daha iyi bir deneyim sunmak için Nazilli Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tesisimizi güçlendirmek için çalışmalarımıza hız kazandırıyoruz. Havuzumuz yakında daha iyi, daha güzel ve daha yenilenmiş bir şekilde sizlerle olacak” ifadeleri yer aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER