Nazilli Ayna Gazetesi

YAĞMURDAN KAPANAN YOLU BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KISA SÜREDE AÇTI

YAĞMURDAN KAPANAN YOLU BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KISA SÜREDE AÇTI
180
17 Ocak 2024 - 9:41

Aydın’ın Köşk ilçesi Başçayır yolu üzerinde aşırı yağış sebebiyle kayan toprağın kapattığı yol, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kısa sürede temizlenerek kullanıma açıldı.

Aydın genelinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. İl genelinde sağanak yağış sebebiyle bazı yollarda su baskınları yaşanırken, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri de teyakkuza geçti. İl genelinde vatandaşların mağdur olmaması için yoğun çaba sarf eden ekipler, çalışmalarını tüm gün sürdürdü. Köşk – Başçayır yolunda da aşırı yağış sebebiyle yaşanan toprak kayması yolu kapattı. İhbar üzerine harekete geçen Büyükşehir ekipleri, kısa sürede çalışma başlatarak yolu açtı. Bu sırada bölgede yeniden toprak kayması yaşandı. Her iki olayda da yolu kısa sürede trafiğe açan Büyükşehir ekiplerine vatandaşlar teşekkür etti.

Öte yandan yağışların hafta sonuna kadar etkili olacağı tahmin edilirken, yetkililer ani su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olması konusunda uyardı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER