Nazilli Ayna Gazetesi

VİLLA İNŞAATINDAN 40 BİN TL İNŞAAT MALZEMESİ ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

VİLLA İNŞAATINDAN 40 BİN TL İNŞAAT MALZEMESİ ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI
219
05 Nisan 2024 - 14:48

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir villanın inşaatından yaklaşık 40 bin TL değerinde inşaat malzemesi çalan şahıslar jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu kıskıvrak yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı kent genelinde halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, Kuyulu Mahallesi’nde bulunan bir villa inşaatından yaklaşık 40 bin TL değerinde inşaat malzemesi kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çalındı. Olayla ilgili Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen detaylı araştırmalar sonucunda; hırsızlık olayını N.Ş. ve T.P. isimli şahıslar ile birlikte suça sürüklenen bir çocuğun at arabası ile gerçekleştirerek suça konu malzemeleri de hurdacıya sattıkları tespit edildi. Suç eşyasını satın alan şahıs ile birlikte toplam 4 şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, suçta kullanılan at arabası da ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER