Nazilli Ayna Gazetesi

VAZGEÇİLMEZ YEMİNLE 55 YIL

VAZGEÇİLMEZ YEMİNLE 55 YIL
104
09 Şubat 2024 - 9:22

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ” Elibeş yılın kucağında, imanın ocağında, irfanın yuvasında nice Türk ve İslam asırlarının miras ve emanetlerini fedakârlıkla buluşturan. Allah’a şükrediyorum.”

Milliyetçi Hareket Partisinin kuruluşunun 55 yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başlan Alıcık ” 9 Şubat 1969’dan tam 55 yıl sonra yine aynı yerdeyiz, yine aynı çizgideyiz, yine aynı iradenin izindeyiz. Elden ele aktarılan, dilden dile anlatılan, gönülden gönüle akıtılan “Vazgeçilmez Yeminle 55 Yıl geride kaldı.

Milliyetçi Hareket Partimizin 55.yıldönümünü kutlu olsun. 

Bu vesileyle 55 yıllık onurlu mücadele tarihimizin herhangi bir safhasında aramızda yer alan, Üç Hilali başının üstünde taşıyan her kardeşime içtenlikle teşekkür ediyorum. Manen ve aklen yanımızda yer alan her Türk ve Türkiye sevdalısına muhabbetlerimi iletiyorum. Milliyetçi Hareket Partimizin zorlu imtihanlarda türbedarı, kurşun gibi ortamlarda hissedarı, zulmet dolu günlerde bayraktarı, çetin şartlarda sancaktarı olan üstün meziyetli, temiz mizaçlı, halis imanlı dava arkadaşlarımla övünüyor, şükranlarımı sunuyorum. Elleri öpülesi ecdadımız başta olmak üzere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten Mareşal Fevzi Çakmak’a, Osman Bölükbaşı’ndan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e kadar iftihar kaynaklarımıza, siyasetimizin kutup başlarına Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz diliyorum. Allah hepsinden razı olsun. Vatan ve millet uğruna bedenlerini siper eden, candan geçen, yardan geçen, serden geçen, bir hilal uğruna hayattan geçip manevi muhafız ve kılavuzumuz olan aziz şehitlerimizi hürmetle, rahmetle, minnetle anıyorum. Davamız için bedel ödemiş, zindanları aydınlatmış, taş duvarları inançlarıyla aralamış yüzleri Yusuf, sabırları Yunus, sebatları devasa gazilerimize, Taş Medreseli yiğitlerimize sağlıklı ve uzun ömürler temenni ediyorum. Partimizin 55.yılı kutlu olsun, niyaz ederim ki, tarihi varlığımız, haklı bahtiyarlığımız ebedi olsun. Bu vesile ile 9 Şubat 2024 Cuma günü MHP Aydın İl Başkanlığımız önünde yapılacak lokma hayrına tüm hemşerilerimi davet ediyor, hayırlı cumalar diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER