Nazilli Ayna Gazetesi

VALİ CANBOLAT’TAN AYDINLILARA “100. YIL” ÇAĞRISI

VALİ CANBOLAT’TAN AYDINLILARA “100. YIL” ÇAĞRISI
264
24 Ekim 2023 - 17:52

Cumhuriyetin 100. yılı çerçevesinde Aydın genelinde yüzlerce etkinliğin yapılacağını hatırlatan Aydın Valisi Yakup Canbolat, Aydınlılara çağrıda bulunarak sokak ve caddelerin bayraklarla donatılmasını istedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı sebebiyle ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da hazırlanan etkinlikler aralıksız devam ediyor. Aydın Valiliği koordinesinde birçok kurum tarafından gerçekleştirilen etkinlikler 31 Aralık’a kadar sürecek. Cumhuriyetin 100. yılının önemine dikkat çeken Aydın Valisi Yakup Canbolat ise Aydınlılara çağrıda bulundu. Düzenlenecek olan etkinliklere ve kutlamalara Aydınlıların da katılım sağlamasını isteyen Vali Canbolat, özellikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sokak ve caddelerin bayrakla donatılması çağrısında bulundu.

Vali Canbolat, Cumhuriyetin 100. yılı çerçevesinde 31 Aralık’a kadar il genelinde yüzlerce etkinliğin yapılacağını belirterek “Cumhuriyetin 100. yılını diğer illerimizde olduğu gibi büyük bir coşkuyla, hevesle ve heyecanla kutlama gayreti içerisindeyiz. İlimizde de 31 Aralık’a kadar planlanan il ve ilçelerimizde yüzlerce etkinliğimiz var. Bütün vatandaşımızı özellikle bayram günü bütün caddeleri bayrakla donatmalarını bekliyoruz ve bayram coşkusuna katılmalarını bekliyoruz” dedi. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER