Nazilli Ayna Gazetesi

Trafik ekipleri önce denetledi, sonra bilgilendirdi

Trafik ekipleri önce denetledi, sonra bilgilendirdi
245
01 Eylül 2023 - 16:16

Aydın’da trafik bilincinin oluşturulması hedefiyle gerçekleştirdikleri çalışmalarla vatandaşlara güvenli sürüş konularında bilgiler veren Trafik Eğitim Büro personelleri, sürücüleri önce denetledi, sonra bilgilendirdi.

Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı Eğitim Büro personelleri, trafik bilincinin oluşturulması adına gerçekleştirdiği bilgilendirme ve denetleme faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Eğitim Büro personeli olarak görev yapan trafik ekipleri, Atatürk Bulvarı üzerinde sürücülere yönelik uygulama gerçekleştirdi. Emniyet kemeri kullanımı başta olmak üzere trafik kurallarına yönelik yapılan denetimlerde ekipler, sürücü ve yolcuları önce denetledi daha sonra bilgilendirdi. Yaklaşık 2 saatlik denetim ve bilgilendirme çalışmalarında, şoförlere kural ihlali yapmamaları gerektiği anlatılarak seyir halindeyken cep telefonu kullanılmaması, hız limitlerine uyulması, kasksız ve reflektör yeleksiz motosiklet kullanılmaması konularında uyarılar yapıldı. Ayrıca sürücü ve yolculara emniyet kemeri kullanımının önemi anlatıldı. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER