Nazilli Ayna Gazetesi

Sakarya Ticaret Dualarla Hizmete Açıldı

Sakarya Ticaret Dualarla Hizmete Açıldı
855
09 Eylül 2020 - 18:26
Nazilli’de daha önce iki şube ile Nazillililere hizmet eden Sakarya Ticaret’in 3. Şubesi dualarla hizmete açıldı.

Nazilli’de uzun yıllardır 2 şubeyle hizmet veren, işletmeciliğini Recep Sakarya’nın yaptığı Sakarya Ticaret’in 3. Şubesi görkemli bir açılışla hizmete girdi. Açılışa Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Nazilli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Nazilli İyi Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve protokol üyelerinin katılımıyla hayırlı olması dilekleriyle açılış kurdelesi kesildi. Kurdelenin kesilmesinin ardından Başkan Özcan ve protokol üyeleri Recep Sakarya’dan işletme hakkında bilgiler aldı.

Açılışta konuşan Başkan Özcan, “Değerli kardeşimizin açmış oldu yapı marketin Nazilli’ye çok fayda sağlayacağına inanıyorum. Zira birçok ürünün ve markanın bir arada bulundurulması, vatandaşlarımız alışverişleri için şehrin merkezinde de olması çok büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Şehrimizin imar ve ihyasında fayda sağlayacağına inanıyorum. İş yerinin başta Recep Sakarya kardeşime, ailesine, Nazillili hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İşletme sahibi Recep Sakarya’da, “Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Ülkemizin ve dünyanın geçirmiş olduğu bu koronavirüs salgınının olduğu dönemde hem Nazilli’miz için hem de ticaretimizi daha da geliştirmek için böyle bir yapıyı açmaya karar verdik. Bünyemizde açmış olduğumuz üçüncü şubemiz. Yaklaşık olarak 50 kişilik çalışanımız var. Bu iş yerini açmaktaki gayemiz Nazilli’de olmayan bir şeyi yapmaktı. İnsanların aileleri ile hiç çekinmeden şehir merkezine yakın istedikleri ürünü istedikleri şekilde alabilecekleri bir iş yeri açtık. Gönül rahatlığı ile ailenize ve çevrenize iş yerimizi tavsiye edebilirsiniz. Sakarya Ticaret olarak ilkemiz daima dürüstlük, doğruluk ve güzelliklerden yana oldu. Bunları devam ettireceğiz. Önümüzdeki günlerde bazı sosyal sorumluluk projelerimizde olacak. Sosyal sorumluluk adına hep beraber güzellikler yapmaya devam edeceğiz. Açılışımıza katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER