Nazilli Ayna Gazetesi

Öztürk’ten Gönüllülere “Kural” Mobingi

Öztürk’ten Gönüllülere “Kural” Mobingi
766
15 Aralık 2020 - 17:28
Nazilli’de sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarına yönelik mama dağıtım çalışmalarına İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı sözcüsü Durmuş Kural’ın katılması, İlçe Başkanı Cihat Öztürk’ü harekete geçirdi.

Nazilli’de hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında sahipsiz sokak hayvanları unutulmadı. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın destekleriyle bir araya gelen Nazilli Kent Konseyi – Çevre Doğa Hayvan Hakları Çalışma Grubu ve Nazilli Hayvanseverler Derneği gönüllüleri iş birliği ile sokak hayvanlarına yönelik toplu mama dağıtımı yaptı. Mama dağıtım çalışmalarına İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı sözcüsü Durmuş Kural’ın da katılması, İlçe Başkanı Cihat Öztürk’ü rahatsız etti.

Etkinlikle ilgili fotoğrafların haber yapılması ve sosyal medyada paylaşılması nedeniyle tepki gösteren Öztürk’ün,  partililerine ‘gruptan çıkın’ mobingi uyguladığı iddia edildi.

Nazilli Hayvanseverler Dernek Başkanı, Nazilli Kent Konseyi – Çevre Doğa ve Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu, Nazilli Kent Konseyi bünyesinde kurulan Çevre, Doğa ve Hayvan Hakları Çalışma Grubu whatsapp iletişim grubundan toplu ayrılıkların yaşandığını duyurdu.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Gezen’in iletişim grubundan ayrılığı ile başlayan gelişmelere, İYİ Partili gönüllüler de bir bir eklendi.

“Çoğu özelde tanıdığımız, yerelden bildiğimiz kişiler olan bu arkadaşlarımız hakkında bize karşı yapılan, uygulanmaya çalışılan toplu çıkış eylemi yapıya zarar verme düşüncesinden başka bir şey değildir.” diyen Tığoğlu, “Bilinmesi gereken en önemli nokta kent konseyleri, dernekler ve siyasi partilerin üzerine çatı vazifesi gören, şehir/bölge adına kalıcı çalışmalar yürüten gönüllülerin ve yerelin destek verdiği bir kuruluştur. Siyasi partiler güdümünde etkide bırakılamaz, hareket edilemez. Bu şiarıyla ve desteğiyle yürüttüğümüz çalışmalar aşikâr” ifadelerine yer verdi.

Öztürk’ün bu girişimini karşı Mesnevi’ye ait bir meseleyi konu alan ve ‘ben bu denizin kaptan-ı deryasıyım’  karikatürüyle sosyal medyada paylaşan Kural, “Sözelcisin ama anlayabileceğini sanmıyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber: Günay Pabuşçu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER