Nazilli Ayna Gazetesi

Öğrenciler yurtları yeni döneme hazırlanıyor

Öğrenciler yurtları yeni döneme hazırlanıyor
274
15 Ağustos 2023 - 16:01

AYDIN (İHA) – Üniversiteli gençlerin en çok tercih ettiği illerden olan Aydın’da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki öğrenci yurtları yeni döneme hazırlanıyor.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) tercih sonuçlarının açıklanmasına ilişkin bekleyiş devam ederken Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğrenci yurtlarında yeni dönem hazırlıkları tamamlanıyor. İl genelinde 2 karma, 5 erkek ve 6 kız olmak üzere toplam 13 öğrenci yurdunun bulunduğu Aydın’da öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik yapılan çalışmaların yanı sıra yurt bahçelerinde peyzaj düzenlemesi, öğrencilerin çalışma odaları, spor salonları, yemekhane gibi ortak kullanım alanlarında da eksiklikler gideriliyor.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise “Yurt Müdürlüklerimizde, öğrencilerimizin daha iyi bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni döneme hazırlık çerçevesinde yaptığımız boya badana, temizlik ve tadilat işleriyle yurtlarımızı daha modern ve konforlu hale getiriyoruz” ifadeleri yer aldı. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER