Nazilli Ayna Gazetesi

ÖĞRENCİLER BİLGİLERİNİ KONUŞTURDU

ÖĞRENCİLER BİLGİLERİNİ KONUŞTURDU
215
22 Aralık 2023 - 15:42

Aydın’ın Efeler ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bilgi yarışmasının birinci turu tamamlandı.

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Efelerin Efesi Bilgi ve Kültür Yarışması’nın heyecan verici birinci turu başarıyla tamamlanırken, etkinliğe toplamda 47 okuldan 141 öğrenci katıldı. Yarışmanın gerçekleştiği 4 farklı spor salonuna gelen öğrenciler ve öğretmenler de bilgi ve kültür alanındaki mücadeleyi büyük bir coşku ve heyecan içinde takip etti. Öğrencilerin bilgilerini konuşturduğu yarışmada 47 okul arasından sıyrılan 12 okul, bir üst tura yükselmeye hak kazandı.

Konu ile ilgili Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Bu başarı elde eden tüm öğrencilerimizi kutluyor ve emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin gösterdiği üstün performans, bilgi ve kültür seviyelerini ortaya koyuyor, aynı zamanda takım çalışması ve stratejik düşünce becerilerini de yansıtıyor” ifadeleri yer aldı.

Bilgi yarışmasının final turu, 21 Şubat 2024 tarihinde Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER