Nazilli Ayna Gazetesi

NTO’dan NAMDER’e Hayırlı Olsun Ziyareti

NTO’dan NAMDER’e Hayırlı Olsun Ziyareti
1.316
11 Mart 2020 - 12:35
Nazilli Ticaret Odası (NTO) 10. Grup Komite üyeleri, yeni kurulan Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER)’ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Nazilli Müteahhitler Derneği Başkanı Remzi Erdemci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan, sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarete, NTO Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, NTO 10. Grup Komitesi Başkanı Güler Kurudere Akbaş ve yönetim kurulu katıldı.

“BİZLERE DESTEK OLMASINDAN GÜÇ ALIRIZ”

Ziyaretteki herkesin Nazilli için memleket için ne yapabiliriz derdinde olan kişiler oldunu söyleyen NTO Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, “Rabbim her konuda yar ve yardımcınız olsun çok güzel bir dernek olmuş. Bizler Ticaret Odası olarak bu konuda resmi bir muhatabımızın olmasından mutluluk duyarız. Ayrıca böyle bir paydaş bir kurumun resmi olarak bizlere destek olmasından güç alırız. Zaten birçok arkadaşımız yıllardır bu sektörde çok başarılı yapılara imza atmış arkadaşlarımız. Ben biliyorum ki bu oluşumdaki hiç kimsenin hiç kimseye bir şey ispat etme gibi bir kaygısı yok. Buradaki herkes Nazilli için memleket için ne yapabiliriz onun derdinde olan arkadaşlarımız. Biz Ticaret Odası olarak bu oluşuma en başından beri destek vereceğimizi beyan ettik. Ellimizden geldiğince bundan sonra sizlerle müşterek çalışıp neler yapabiliriz onun gayretinde oluruz” dedi.

“BU YOLA ÇIKARKEN HERKESİN BİR AMACI VARDI”

‘Birlikten güç doğar’ diyerek müteahhitlerin birlik olduğunu hatırlatan NAMDER Başkanı Remzi Erdemci, “Biz bu yola çıkarken önceliğimiz birlik ve beraberlikti. Birlik ve beraberliği koruduğumuz sürece yapmayacağımız hiç bir şey yok. Bu yola çıkarken herkesin bir amacı işi gücü vardı. Ama biz istedik ki birlikte olalım birlikten güç doğar dedik ve bu yolda da bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Geldiğiniz için ayağınıza sağlık” dedi.

“SAĞLIKLI BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ”

‘Allah birlik beraberliğimizi bozmasın’ diyen NAMDER Başkan Yardımcısı Erkan Abbasoğlu, “Birlik ve beraberliğin sağlandığı bir ortam var burada. Dünya görüşünden çok farklı insanların amaç ve çıkar göz etmek sizin sadece yaptıkları işle alakalı olarak menfaatlerini göz önünde bulundurarak bir birliktelik sergiledik. Ben hem Ticaret Odası adına hem de NAMDER adına birlikte uyumlu şekilde çalışacağımıza inanıyorum. Birlikte görüş alarak sağlıklı bir çalışma yapacağımıza inanıyorum. Nazilli’miz için hayırlı olsun Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.

“KİMSE ÖNÜMÜZDA DURAMAZ”

Ortak paydada yer alan konuları istişare ederek yol alacaklarını dile getiren Nazilli Ticaret Odası 10’uncu Komite Başkanı Güler Kurudere Akbaş da, “NAMDER bir çok başarıya imza atacak. Komite başkanı olarak öncelikle sizlerle birlikte olmak çok güzel. Şuan ki ekonomik koşullar içerisinde hepinizi bir arada görmek gurur verici. Bu bakımdan Remzi beyi tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte Ticaret Odası ile birlikte ortak paydada konuları istişare ederek yol alacak olursak kimse önümüzde duramaz. Çok daha büyük başarılara imza atarız” ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından NTO ve NAMDER heyetleri sorunları ve çözüm yollarını konuşarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER