Nazilli Ayna Gazetesi

Nice Yıllara Samet Can

Nice Yıllara Samet Can
683
30 Ocak 2019 - 14:27

Uşakspor maçında ayağı kırılan Nazilli Belediyespor U16 Takımı futbolcumuz Samet Can Kaya’ya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Bölgesel Gelişim U16 Ligi’nde mücadele eden Nazilli Belediyespor’umuzun ligin 20. Haftasına Esat Ergüler spor tesislerinde oynadığı Uşakspor karşılaşmasının 42. Dakikasında talihsiz bir şekilde sol ayağından sakatlanan ve hafta başında Nazilli Referans Hastanesinde operasyon geçiren Samet Can Kaya’ya Yöneticimiz Ahmet Turan, Sportif Direktörümüz Orhan İbiş, Alt yapı sorumlumuz Yalçın Bilgiç, U-16 Takımımız teknik sorumlusu Birkan Duran, Nazilli Belediyespor profesyonel futbol takımımızın kaptanları Zafer Özden, Mert Er Estik ve u-16 takımımızın oyuncularının katıldığı ve dün yeni yaşına giren genç oyuncumuza sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Kaptan Zafer Özden ve Mert Er Estik profesyonel takımı oyuncularımızın imzalamış olduğu forma ve atkıyı Samet’e hediye ederek, futbolcu abilerinin geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

GEÇMİŞ OLSUN SAMET

Kulüp Başkanımız Özgen Türker’de Samet’in sağlık durumuyla yakından ilgilendiklerini belirterek’’ hastane yetkililerinden aldığım bilgiye göre genç oyuncumuzun pazartesi günü gerçekleştirilen başarılı bir operasyon ile tedavisine başlanmıştır. Sol ayak kaval kemiğine takılan platinler ile eski sağlığına kavuşması ve tekrar yeşil sahalara dönmesi için var gücümüzle çalışacağız. Altyapımızda oynayan bütün oyuncularımız bizim geleceğimizdir. Herşeyden önce onların sağlıkları bizim için daha önemlidir. Gönül isterdiki böyle bir sakatlık yaşanmasın. Samet kardeşimize ve ailesine büyük geçmiş olsun.’’dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER