Nazilli Ayna Gazetesi

“Nazilli’ye Memleket Belediyeciliği yakışır!”

“Nazilli’ye Memleket Belediyeciliği yakışır!”
133
12 Mart 2024 - 18:19

Nazillili hemşehrileriyle ilçenin dört bir yanında bir araya gelen Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hafta sonu düzenlenen parti pikniğinin ardından aldığı moral motivasyonla ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Çetinkaya, art arda yedi mahalleyi ziyaret etti, “Nazilli’ye Memleket Belediyeciliği yakışır!” diyerek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek istedi.

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne sayılı günler kala, sahanın ve seçmenin nabzını tutmaya devam ediyor. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra katıldığı açılış, tanıtım, toplantı, hayır vb. etkinliklerle Nazilli genelinde adım atmadık yer bırakmayan Ali Çetinkaya, Nazillili hemşehrilerinin gösterdiği yoğun ilgiden son derece memnun.
İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği Ali Çetinkaya’nın son ziyaret noktaları; Bekirler, Prof. Muammer Aksoy (Yeşilyurt), Bağcıllı, Aksu, Pirlibey, Toygar ve İstiklal Mahalleleri oldu. Mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Çetinkaya, tek tek selamlaşıp hatırlarını sorduğu hemşehrileriyle ayaküstü sohbetler etti, çalışmalarından bahsedip projelerinden örnekler verdi.

NAZİLLİ’YE MEMLEKET BELEDİYECİLİĞİ YAKIŞIR!
Mahalle ve köy kahvehanelerinde de vatandaşlarla bir araya gelip seçim çalışmaları üzerine konuşan Çetinkaya, ilçenin tarım üretiminde yüksek rekoltelere sahip olduğunu ancak bu ürünlerin yeterince değerlendirilemediğini, şehrin ekonomisine dahil edilemediğini dile getirdi. “15 bin nüfuslu Atça’da Çilek Festivali var, 165 bin nüfuslu Nazilli’de İncir Festivali yok!” diyen Çetinkaya, bu ilçenin tarımsal sanayi ve kooperatifleşme ile kalkınacağını, köylünün ve çiftçinin para kazanacağını, Nazillili hemşehrilerinin incir, kestane festivalleriyle sosyalleşeceğini söyledi. Yaşanan tüm bu gelişmelerin ekonomik anlamda da şehre ve bu şehrin insanına olumlu katkılar getireceğini ifade eden Çetinkaya, “Biz hizmet için yola çıktık. Bu şehri geleceğe nasıl taşırız, insanımız için neler yapabilir, onlara ne katabiliriz diyerek yola çıktık. Ben de ekip arkadaşlarım da sermayedar değil, halkın içinden halkla iç içe insanlarız. Projelerimizi de bu doğrultuda şekillendirdik ve sizlerle birlikte bu şehri yeniden inşa edeceğiz. Nazilli’ye Memleket Belediyeciliği yakışır.” dedi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için destek beklediğini ifade eden Ali Çetinkaya, soru-cevap bölümü ile tamamladığı ziyaretlerinin ardından, hemşehrileri ile günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER