Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’NİN MEŞHUR ‘BETON YOL’U TARİH OLUYOR

NAZİLLİ’NİN MEŞHUR ‘BETON YOL’U TARİH OLUYOR
114
27 Şubat 2024 - 13:12

Nazilli Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi’nde beton yol olarak bilinen 51 Sokak’ta parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yıldıztepe Mahallesi 51 Sokak’ın asırlık yol sorununu çözüme kavuşturuyor. Zemini taş döşenen, üstüne beton atılan ve en üst kısmına asfalt dökülen yolu tamamen kazıyarak stabilize eden ekipler, mahalle sakinleri başta olmak üzere araç sürücülerini zor durumda bırakan kullanışsız yolda parke taşı döşeme faaliyetlerine başladı.

Bölgede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Nazillimizin en eski noktalarından Yıldıztepe Mahallesi 51 Sokak’ta parke taşı döşeme çalışmalarına başladık. Zamanla deforme olan ve kullanılamaz hale gelen yolumuzu uzun yıllar Nazillimize hizmet edecek şekilde yeniliyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER