Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de yer yerinden oynadı

Nazilli’de yer yerinden oynadı
239
21 Mart 2024 - 12:20

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya ve İlçe Yönetimi, Genel Başkanları Muharrem İnce’yi ağırladı. Çetinkaya’nın hem adaylığına destek olmak hem de çeşitli temaslarda bulunmak üzere Nazilli’ye gelen İnce ve beraberindekiler, gece yarısına kadar 150’den fazla aracın yer aldığı konvoy ile adeta ilçeye seçim zaferi tadında bir gün yaşattı.

PİRLİBEY’DE 3 BİN KİŞİLİK İFTAR!

İsabeyli Bamboo AVM önünde buluşan Başkan İnce ve Çetinkaya; beraberlerindeki ilçe yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partiye gönül vermiş vatandaşlarla birlikte, hazırlıkları günler öncesinden başlayan ‘İftar Yemeği’ne katılmak üzere konvoy eşliğinde Pirlibey’e doğru yola çıktılar.

Memleket Partililer ve Genel Başkan İnce’nin Pirlibey Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’ne adım atmasıyla vatandaşların fotoğraf çektirme yarışı başladı. Çetinkaya’nın da ara ara fotoğrafçılık yaptığı programda katılımcılar, İnce ve Çetinkaya’ya yoğun ilgi gösterdi. İftar öncesi bir konuşma yapan İnce, hem hükümeti hem de muhalefeti hedef aldı.

NAZİLLİ’Yİ ALARAK YOLA ÇIKACAĞIZ!

Hükümetin tarım politikalarını eleştiren, emekli maaşlarında da iyileştirme yapılmasını isteyen İnce, bir partinin ayakkabı kutusunda para sakladığını, diğer bir partinin de paradan kuleler yaptığını dile getirdi. İnce, “İşimiz zor! Hazine yardımı yok, belediye yardımı yok, müteahhit parası yok. Gönüllülerden oluşmuş bir Memleket Partisi var. Ecevit de sadece Bayrampaşa’yı alarak yola çıkmıştı. Biz de aynı şekilde Nazilli’yi alarak yola çıkacağız. Ve Nazilli’yi alacağımıza da inanıyorum.” dedi. Vatandaşa üçüncü bir yol sunduklarını söyleyen İnce, şu ifadeleri kullandı: “Bizim ki ne rant kavgası, ne de taht kavgası. Bizim ki Memleket sevdası! Ali Çetinkaya’yı size, sizi de Allah’a emanet ediyorum.”

HAVAİ FİŞEKLERLE KARŞILANDILAR!

İftar yemeği sonrası vatandaşlardan müsaade isteyen İnce ve Memleket Partililer, buradan Bayındır Mahallesi’ne geçtiler. Havai fişeklerle karşılanan ve büyük bir ilgi gören İnce, yaptığı konuşmada hükümetin tarımı çökerttiğini, buğday ve ayçekirdeği ithal ettiğini belirterek; “Kestane var, incir var ama yakında yemeye incir de bulamayacağız.” dedi. “Erdoğan’ın paraları hazineden, CHP’nin paraları belediyelerden!” diyen İnce, Memleket Partisi Genel Başkanı gariban İnce’nin ise 20 yaşındaki otobüsle gezdiğini söyledi.

Bayındır sakini olan CHP’li efsane isim merhum Mehmet Duru’nun ablasından ve kız kardeşinden destek sözü alan İnce, Ali Çetinkaya’yı tanıtarak, “Bizim Belediye Başkan Adayımız Ali Çetinkaya, boyu uzun Ali, eli uzun değil… İnşallah Ali Çetinkaya’yı belediye başkanı yaptığınızda buraya kutlamaya geleceğim, size söz veriyorum.” dedi.

150’DEN FAZLA ARAÇ İLE 1 NİSAN PROVASI!

Bayındır’dan Evranlı Mezarlığı’na, oradan da Ordu Caddesi boyunca Bağcıllı Mahallesi’ne doğru yol alan Memleket Partililer, 150’den fazla araç, yüzlerce katılımcıyla güzergah boyunca kornalar çalarak Nazilli’yi sokağa döktüler. 1 Nisan provasını andıran Memleket Partisi konvoyu, Bağcıllı’da meşaleler, havai fişekler ve sloganlarla karşılandı.

Burada da coşkulu kalabalığa hitap eden İnce, 22 sene önce göreve gelen Erdoğan’ın; Tekel’i, Petkim’i, Tüpraş’ı, Etibank’ı, Sümerbank’ı ve nice değerli arazileri sattığını, yargıyı ve üniversiteleri ele geçirdiğini, orduya diz çöktürdüğünü, tarımı ve hayvancılığı bitirdiğini söyledi. Bağcıllılardan bir isteği olduğunu söyleyen İnce, “Eli uzun değil, boyu uzun Ali Çetinkaya’yı seçmenizi istiyorum. Memleket Partisi’ne Nazilli Belediyesi’ni verirseniz, Ali kardeşimi belediye başkanı seçerseniz, Memleket Partisi’ne bir dikiş tutturursunuz. Ve bu iktidarın, bu muhalefetin karşısında beni ve partiyi bir güç yaparsınız. Onun için destek istemeye geldim. Memleket Partisi’ne, Ali Çetinkaya’ya oy istiyorum. Nazilli’yi alırsak, buradan dikiş tutturur, partimizi iktidara getiririm, ben de Cumhurbaşkanı olurum. Destek sizden, takdir Allah’tan!..” şeklinde konuştu.

Geceyi Nazilli’de geçiren Muharrem İnce ve beraberindekiler, sabah saatlerinde Nazilli’den ayrıldılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER