Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE VATANDAŞLARDAN SAVAŞ’A TAM DESTEK

NAZİLLİ’DE VATANDAŞLARDAN SAVAŞ’A TAM DESTEK
291
18 Şubat 2024 - 19:55

Nazilli’de düzenlenen 14. Geleneksel Deve Güreşi’ne katılan Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş, vatandaşlara yağlık dağıttı. Sevgi seli ile karşılanan Savaş ile tokalaşan vatandaşlar yanında olduklarını bildirdi.

Nazilli Belediyesi tarafından 14. Geleneksel Deve Güreşi yapıldı. Sümer Mahallesinde bulunan deve güreşi arenasında yapılan güreşlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 180 devenin yer aldığı güreşte nefesler tutuldu.

Güreşlere Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş, AK Aydın Milletvekili Ömer Özmen, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkanı Adayı Esat Ergüler, önceki dönem Milletvekili Ahmet Ertürk, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt katıldı.

Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle birlikte güreşleri izledi. Rakiplerini yenmek için develer arenada kıyasıya mücadele etti. Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Savaş, güreş izleyen vatandaşlara yağlık dağıttı. Vatandaşlar, Savaş’a yoğun ilgi gösterdi. Savaş ile tokalaşan vatandaşlar “Size güveniyoruz ve tam destek veriyoruz” diyerek değişimden yana olduklarını ifade ettiler.

Nazilli’de çok güzel bir atmosfer olduğunu belirten Savaş, Ege Bölgesinin geleneksel Deve Güreşi’ne sahip çıkacaklarını söyledi. Vatandaşların haftasonu bu güreşlerde sosyalleştiğini ifade eden Savaş, bu güzel etkinlikte başta belediye başkanı Kürşat Engin Özcan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER