Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

Nazilli’de uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
139
24 Ağustos 2023 - 17:27

Aydın’ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon çerçevesinde, içerisinde 4 kişinin bulunduğu ve şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada uyuşturucu madde, hassas terazi ve uyuşturucu madde kullanma aparatları ele geçirilirken, şüpheliler çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Nazilli İlçe Jandarma ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapan şahıslara yönelik koordineli çalışmalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, B.B., D.T., İ.M. ve O.Ö. isimli şüpheli şahısların içerisinde bulunduğu araç durduruldu. Araç içerisinde yapılan aramalarda; 53 gram metamfetamin, 1 dijital hassas terazi, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 6 adet cep telefonu ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler gerekli işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.(İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER