Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE SUÇLULARIN KORKULU RÜYASI

NAZİLLİ’DE SUÇLULARIN KORKULU RÜYASI
621
17 Şubat 2021 - 19:58

GECE KARTALLARI GÖZ AÇTIRMIYOR

Nazilli’de görev yapan 46 bekçi, vatandaşların daha huzurlu ve güvende hissetmeleri için zorlu kış şartlarında yaya devriye nöbetini sürdürüyor.

Nazilli’de geceleri sokaklarda görev yapan gece kartalları, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için sokaklarda büyük özveri gösteriyor.

Özellikle yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında geceleri boş kalan sokakları fırsat bilen suçlulara karşı mücadele eden bekçiler, başarılı asayiş uygulamaları ile göz dolduruyor.

YAĞMUR, SOĞUK DİNLEMEDEN DEVAM EDİYORLAR

İlçede görev yapan bekçiler, son günlerde daha çok hissettiğimiz kış şartlarına rağmen kendilerine emanet edilen bölgelerde en iyi şekilde görev yapmanın gururunu yaşıyor.
Sorumluluk alanlarındaki esnaf ve vatandaşlarla sıkı iletişim içerisinde olan bekçiler, gece saatlerinde yaşanması muhtemel birçok olayın önlenmesinde aktif rol alarak dosta güven, suçlulara ise korku veriyor.

Bekçilerin çok önemli başarılara imza attığını ifade eden vatandaşlar, onları sokaklarda gördüklerinde ve düdük sesini duyduklarında kendilerini güvende hissediyorlar.

HIRSIZLARIN KORKULU RÜYASI OLDULAR

Gündüzleri çarşı ve pazarlardaki kalabalığı fırsat bilen suçlulara geçit vermeyen bekçiler, semt pazarlarında meydana gelen yankesicilik,kapkaç ve hırsızlık gibi olayların da önüne geçiyor.
Ayrıca bekçiler, Kovid-19’la mücadelede ise ihtiyaç sahiplerinin yanında yer aldı. Geçtiğimiz mart ayından bu yana pandeminin ilk başladığı dönemde Vefa Sosyal Destek gruplarında etkin rol oynayan bekçiler, aynı zamanda İlçe Sağlık Müdürlüğünce ikametlerinde karantina altına alınan şahısların kontrollerini yapıyor. Sokak aralarında sürekli kimlik kontrolü yaparak birçok aranan şüphelinin yakalanmasını sağlayan gece kartalları, suçluların korkulu rüyası haline geldi.

(Nazlı Altınayar – Özel Haber)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER