Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE SESSİZ BAYRAM

NAZİLLİ’DE SESSİZ BAYRAM
681
23 Nisan 2020 - 14:27
Nazilli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Koronavirüs tedbirleri kapsamında çocuklar yerine sadece protokol üyeleri tarafından kutlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi.

TBMM’nin kuruluşunun 100’ncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı belirli protokol üyelerinin katılımıyla yeni tip koronavirüs(Covid-19) gölgesinde sessiz sedasız kutlandı. Nazilli İstasyon meydanı Atatürk anıtı önünde saat 09:00’da başlayan törene Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmen Likan, İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Haktan Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Mutafa Abak, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Eren, İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek ve Nazilli Zafer Ortaokulu Müdürü Osman Nalbantoğlu ve öğretmenleri katıldı.

Nazilli Zafer Ortaokulu tarafından İstasyon meydanında yapılan çelenk koyma töreni açılış konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek tarafından kurum çelenginin koymasıyla devam etti. Son olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erdi.

“BAYRAMLARIMIZIN COŞKUSUNU HER ZAMAN HİSSEDECEĞİZ”

Törende açıklama yapan Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Covid-19 nedeniyle arzuedilen şekilde 23 Nisanı kutlayamadıklarını ifade ederek, “Aslında bugün çok özel bir gün. Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz. Maalesef ki böyle bir pandemiden dolayı arzu ettiğimiz coşkuyu tam olarak yansıtamayacağız ama yine de herkes evde kalarak aynı coşkuyu evde hissetmeye çalışarak bugünün hakkettiği değeri vermeye çalışacağız. Akşam saat 21.00’da hep beraber evlerimizin balkonlarında ve camlarda olacağız ve istiklal marşımızı hep birlikte söyleyerek sesimizi tüm dünyaya duyuracağız. Bugün çeşitli ziyaretlerimiz olacak.23 Nisan doğan çocuklarımızın doğum günlerini kutlamak için Vefa ekiplerimiz ziyarette bulunacaklar. Bu sene belki böyle ama bayramlarımızın coşkusunu her zaman hissedeceğiz” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER