Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Orman Yangını

Nazilli’de Orman Yangını
845
18 Mayıs 2021 - 19:48
Nazilli’ye bağlı Uzunçam Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Alevler havadan 4 helikopterin müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı.

Nazilli’ye bağlı Uzunçam ile Beğerli Mahalleleri arasındaki Karıncalı Dağı’nın eteklerinde orman yangını çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Dumanlar geniş bir alanı kapladı. Mahalle halkı yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki yangını söndürmek için seferber oldu.

Bölgeye Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı 4 helikopter, 10 arazöz, çok sayıda ve Aydın Büyükşehir Belediyesinr bağlı çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle yaklaşık 20 hektarlık alana yayılan alevler ekiplerin müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER