Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE İŞSİZ GENÇ KALMAYACAK!

NAZİLLİ’DE İŞSİZ GENÇ KALMAYACAK!
163
15 Mart 2024 - 16:06

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, Mahalli İdareler Seçimlerine kısa bir süre kala vites yükseltti. Saha çalışmalarının yanında, masabaşı çalışmalarını da aralıksız sürdüren Ali Çetinkaya, ‘Daha Güçlü, Daha Gelişmiş Bir Nazilli’ için, yatırımcıların kapısını çalmaya başladı.

İlk etapta, ihracat başarılarıyla adından söz ettiren Türkiye’nin önde gelen firmalarından Zorlu Holding, Jantsa, Kestat ve İlka Şekerleme’den randevu talebinde bulunan Ali Çetinkaya, yazışmalarını sürdürdüğü onlarca firma ile de Nazilli’ye yeni yatırımlar ve yeni istihdam sahaları konularında görüşmelerde bulunacak.

NAZİLLİ İÇİN, NAZİLLİLİ HEMŞEHRİLERİM İÇİN!
Sahaya adım attığı ilk günden itibaren bir yandan şehrin çözüm bekleyen sorunlarını tespit ederek kalıcı çözümlerin planlamasını yapan, bir yandan da şehrin genç nüfusunu ilçede tutacak formüller üzerinde çalışan Ali Çetinkaya, yeni yatırımlar için kolları sıvadı.


Türkiye’nin sektörlerinde öne çıkmış firmalarıyla görüşmeler gerçekleştirerek randevu talep eden Çetinkaya, Nazilli’yi vilayet merkezi yapmakta kararlı görünüyor. Parti merkezinde oluşturulan yatırım planlaması doğrultusunda ilk etapta firmalardan randevu talebinde bulunan Çetinkaya, şunları söyledi: “Üreten, Değer Katan, Yaşayan, Yaşatan Belediyecilik için yola çıktığımızı söyledik. Gençlerimiz ana-babalarıyla bir arada yaşasın, iş için, geleceği için başka şehirlere gitmesin dedik. Bizler bu seçimi kazanacağına inanmış ve arkasına da 170 bin hemşehrisinin gücünü almış memleket sevdalıları olarak, Nazilli için, Nazillili hemşehrilerimiz için gecemizi gündüzümüze kattık, çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Yatırım girişimlerimizle Nazilli, marka bir şehir olacak.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER