Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de go-kart araçları piste indi

Nazilli’de go-kart araçları piste indi
557
04 Ağustos 2023 - 12:08

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırımları arasında bulunan ve Aydın’ın Nazilli ilçesine yapılan go-kart pisti için geri sayım başlarken, karting araçları da teslim edildi.

Gençlik Spor Bakanlığı’nın yatırım projeleri arasında yer alan Aydın’da yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sporun tabana yayılması, gençlerin spora yönlendirilmesi ve boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için il genelinde gerçekleştirilen yatırımlar çerçevesinde Nazilli ilçesindeki go-kart pisti yatırımlarında da çalışmalar titizlikle devam ediyor. Nazilli yüzme havuzu bahçesinde yapılan pistte, sıcak asfalt çalışmasının yapılmasının ardından karting araçları da teslim edildi.

Geçtiğimiz Ocak ayında ihalesi yapılan yatırımların 2023 yılı içerisinde bitirilmesi planlanlanırken, go-kart pisti hizmete girmek için gün sayıyor. Proje tutarı 7 milyon 275 bin 747 TL olan go-kart pisti, portatif tribün, soyunma odası ve çevre düzenlemesi ile 1 adet tenis kortu yapımını içine alan projenin ihale bedeli ise 6 milyon 888 bin 800 TL olarak açıklanırken, yatırımların, tamamlanmasının ardından gençlerin taleplerine yanıt vermesi bekleniyor.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, konu ile ilgili yapılan açıklamada “Hız tutkunlarına müjde. Nazilli’de karting rüzgarı esmeye başlıyor. Yeni go-kart araçlarımız tesisimize geldi. Kart yarışlarının heyecanını, hızı ve adrenalini hissetmeye hazır mısınız? Nazilli’deki go-kart pistimizle unutulmaz anlar yaşamaya davetlisiniz” ifadeleri yer aldı.(İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER