Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Feci Kaza, 4 Kişi Yaralandı

Nazilli’de Feci Kaza, 4 Kişi Yaralandı
1.419
05 Mayıs 2021 - 19:01
Nazilli’de Devlet Karayolu üzerinde Organize Sanayi kavşağında ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, Nazilli’de Devlet Karayolu üzerinde Organize Sanayi kavşağında 18.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Aydın istikametinden Denizli’ye dogru seyir halinde olan 20 U 6354 plakalı ticari araç ile Mehmet Özalp Bulvarından Devlet Karayoluna çıkan 09 RC 409 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlarda bulunan Ahmed A., İbrahim Ç., Cemil I. ve Melih K. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan 4 yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazanın ardından 2 araçta hurdaya döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER