Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE FECİ KAZA

NAZİLLİ’DE FECİ KAZA
1.884
02 Haziran 2020 - 0:48
Nazilli-Bozdoğan yolunda 09 NR 966 plakalı otomobil, yol kenarında park halindeki 42 KM 591 plakalı kamyona çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza Nazilli- Bozdoğan yolunda saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hüseyin Yinit (38) yönetimindeki 09 NR 966 plakalı otomobil yol kenarında park halindeki 42 KM 591 plakalı kamyona çarptı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza sonrası yolcular Mehmet Öztürk (24) ve Mehmet Karaarslan (30) kendi imkanlarıyla yürüyerek otomobilden çıktı. Sürücü Hüseyin Yinit itfaiye ve sağlık görevlileri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralı yolculardan Mehmet Öztürk yoldan geçen bir araba ile hastaneye giderken diğer yaralılar Mehmet Karaarslan ve sürücü Hüseyin Yinit ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER