Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Feci Kaza; 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Nazilli’de Feci Kaza; 1 Kişi Hayatını Kaybetti
1.281
13 Eylül 2021 - 23:39
Nazilli’de meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanan Adem Hasköy yaşamını yitirdi.

Olay, Nazilli’ye bağlı kırsal Hasköy Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre; Hasköy Mahallesi’nden Nazilli istikametine doğru kamyonet ile seyir halinde olan 65 yaşındaki Adem Hasköy, direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Hasköy, aracıyla birlikte şarampole yuvarlandı. Yaşlı adamdan haber alamayan yakınları şüphelendi. Durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Yapılan inceleme sonucu 20 metre yamaçta yuvarlanan aracı buldu. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede kazazedenin hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma olay yeri inceleme ve Cumhuriyet Savcısı’nın bölgede çalışmaları devam ediyor.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER