Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE BÜFEYE GECE BASKINI

NAZİLLİ’DE BÜFEYE GECE BASKINI
2.718
07 Haziran 2021 - 12:39
Nazilli’de ruhsatsız alkol servisi yapılan iş yerine baskın düzenleyen polis 35 kişiye toplamda yaklaşık 140 bin TL cezai işlem uyguladı. Yabancı uyruklu 7 konsomatris ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, koronavirüs kurallarını ihlal eden bir büfenin alkol servisi yaptığını tespit etti.

Yeni Sanayi Mahallesinde bulunan işyerine çilingir yardımıyla giren polis ekipleri, alkol servisi yapılan mekanda Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden 30 kişiyi kıskıvrak yakaladı.
Mekanda 7’si yabancı uyruklu olmak üzere 19 kadının konsomatris olarak çalıştığı tespit edildi.

Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden 30 kişiye toplamda 94 bin 500 lira ve işyeri sahibi olan 1997 Nazilli doğumlu A.K.’ye Kovid-19 tedbirlerine uymamak, ruhsatsız işyeri açma/çalıştırmak ve alkol sunumu yapmak suçlarından 44 bin 780 lira cezai işlem uygulandı.  İş yerinde konsomatris olarak çalıştırılan 7 yabancı uyruklu kadının sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

(Haber Mekezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER