Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE 100. YIL HEYECANI BAŞLADI

NAZİLLİ’DE 100. YIL HEYECANI BAŞLADI
234
24 Ekim 2023 - 17:45

Nazilli Belediyesi ekipleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla şehrin dört bir yanını Türk bayrakları ile donattı.

Nazilli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıldönümü kutlamaları için hazırlıklarını sürdürüyor. Cumhuriyet coşkusunun yaşanacağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anılacağı etkinlikler öncesinde kentin dört bir yanı Türk bayraklarıyla donatıldı. Sabah erken saatlerde çalışmalara başlayan ekipler, kentin en yoğun olduğu Belediye Meydanı, Uzun Çarşı ve ana caddeleri ay yıldızlı al bayraklarla süsledi.

Tüm Nazillili hemşehrilerine, Cumhuriyet’in 100. yılı için ev ve iş yerlerine Türk bayrağı asması çağrısında bulunan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Gururluyuz, mutluyuz, heyecanlıyız. Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları için hazırlıklarımızı başlattık. ‘Düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek için Atamızın bizlere emaneti olan Cumhuriyetimiz, en güzel mirastır. Onu korumak, gelecek nesillere aktarmak ve şanla şerefle kutlamak için hazırız. Tüm hemşehrilerimizle 7’den 70’e meydanlarda olacağız” dedi.

Cadde ve sokaklarda Türk bayraklarını görmekten büyük gurur duyduklarını ifade eden Uzun Çarşı esnafları, “Başkanımıza ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz. Bayrağımız her zaman bizim hassas noktamız olmuştur. Başkanımız da Türk bayrağına verdiği değeri her zaman göstermiştir. Cumhuriyet ruhunu yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER